Sprekers

Rick van Haaren
Rick van Haaren
Teamleider Software Asset Management
Nederlandse Spoorwegen

Rick heeft een sterke achtergrond in IT en Procurement. Door deze achtergrond weet hij als geen ander hoe belangrijk het is om IT en de business met elkaar te verbinden. Vanuit de invalshoek IT en Procurement heeft Rick de afgelopen jaren een centralisatie en optimalisatie weten te bewerkstellingen op het gebied van de SAP software inzet voor NS. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor het Software Asset Management team binnen NS en de positionering van dit team binnen de organisatie. Binnen dit SAM team is hij als teamlead verantwoordelijk voor een integrale opzet van de SAM tooling en aanverwante processen, gebaseerd op de ISO 19770 standaard.

tom van t hek.jpg
Dagvoorzitter
Tom van ’t Hek
Voormalig hockeyer, -coach en presentator
SportsSpeakers

Tom van ’t Hek heeft een langdurige carrière in de sport achter de rug. Als hockeyer speelde hij 16 jaar in het Nederlands hockey elftal. Als clubspeler kwam hij meerdere seizoenen uit voor het Utrechtse Kampong. De behendige linkerspits werd met Kampong Nederlands kampioen en nam met het Nederlands team deel aan de Olympische Spelen in Los Angeles.

Als coach heeft Tom van ’t Hek zes jaar de leiding gehad over het Nederlands dames hockeyelftal. Onder zijn leiding werd het team Europees kampioen, wisten ze de Champions Trophy te winnen en behaalde ze twee keer een bronzen medaille op de Olympische Spelen (1996 en 2000). Voordat Tom van ’t Hek aan de slag ging als bondscoach van de hockeydames, rondde hij zijn studie geneeskunde met succes af. Vier jaar was hij huisarts maar hij kon de sport niet loslaten.

In 1994 werd hij aangesteld als bondscoach en in 1995 begon Tom van ’t Hek met presenteren van radioprogramma’s. Op Radio 1 presenteerde hij ‘Het Hek van de Dam’, ‘Radio Tour de France’ en de zondagmiddageditie van ‘NOS Langs de Lijn’.

Van 2013 t/m de zomer van 2016 was Tom van ’t Hek de vaste presentator van het radioprogramma “De Ochtendspits” bij BNR Newsradio, dat elke ochtend van 06.00-09.30 uur te horen is.

Petra Alberts
Petra Alberts
Global License Manager
Aegon Global Technology

Petra heeft, na jaren gewerkt te hebben als IBM WebSphere sales, veel kennis opgedaan over software licenties. Bij Aegon heeft ze de kans gekregen om aan de andere kant van de tafel te zitten en geleerd om te gaan met leveranciers en software compliance.

Na 4 jaar heeft ze de overstap gemaakt naar Aegon Global Technology om een SAM programma op globaal niveau op te zetten. Petra heeft de passie om het SAM programma in de hele organisatie te laten groeien en naar een volwassen niveau te brengen, want licentie management is niet alleen een zorg voor Aegon Nederland maar voor al onze business units wereldwijd. Als er intern wordt samengewerkt kunnen we ons software gebruik optimaliseren en onze kosten verlagen.   

Ron Brill
Ron Brill
CEO
Anglepoint, a subsidiary of Crayon

Ron is the Chairman of the ITAM Standards Committee at ISO. Previously he was the global SAM practice leader at KPMG. Ron has more than 20 years of professional experience in assisting some of the world’s largest organizations implement effective SAM and realize savings.

Angus Cameron
Angus Cameron
Managing Director
Snow Software

Met vele jaren ervaring in de Software Asset Management community, ontwikkelt en beheerd Angus de Snow Software Benelux, Frankrijk en Iberia regio. Samen met zijn team helpt hij organisaties hun softwarebestedingen te optimaliseren en de zichtbaarheid en controle over hun IT-estate te vergroten

Meer sprekers worden geladen