Sprekers

Alex_Lodenkemper.jpg
Alex Lodenkemper
head of sales international
Aspera

Alex looks after the international community development  for Aspera, helping enterprise customers simplify the complex task of software asset management and gain insight into their software estate. Being in the IT industry for almost 20 years, Alex has held various customer-facing positions in IT technology, training and sales. Throughout his professional life he has always enjoyed being involved in complex situations where people, process and technology needed to be implemented.

Since he has joined Aspera in 2013, Alex and his team have helped to deliver various SAM projects, always with a strong focus on customer success.

Bob van Tunen_IT&SAM2017.jpg
Bob van Tunen
Software Asset Manager
NS Groep N.V.

Na zijn opleiding is Bob begonnen als IT-Support Engineer bij Centric IT-detachering. In de jaren daarna doorgegroeid van de technische IT-kant naar de administratieve en organiserende kant van IT organisaties binnen diverse bedrijven. Sinds 2008 is hij actief op het gebied van Software Asset Management en licentiecontracten.

Zijn kernwaarden: Teamplayer, doorwerker, verbeteraar, perfectionist

Chris van Hoffen_ITAM2016.jpg
Chris van Hoffen
SAM Consultant
COMPAREX

Chris van Hoffen is als senior SAM consultant werkzaam bij InfraControl en verantwoordelijk voor de eenmalige baseline trajecten en voor de implementatie van SAM processen bij onze klanten.

Chris heeft als SAM consultant gewerkt bij Rabobank Nederland, AEGON, LeasePlan, Telegraaf Media Groep en vele andere grote organisaties. Chris is mede grondlegger van de I-CLEAR methodiek van InfraControl. 

Dan Kirtley
Dan Kirtley
Product Marketing Manager
Snow Software

Dan is an IT industry expert with over ten years experience in the field. He has extensive knowledge of Software Asset Management and Security. In his current role at Snow Software, he focuses on new technologies and datacenter solutions. Dan has a BSc in Computer Science from the University of Bath.

danny makkelie.jpg
Danny Makkelie
Scheidsrechter
KNVB

Makkelie maakte op 16-jarige leeftijd zijn debuut als scheidsrechter bij de amateurs. Zes jaar later floot Danny op 22-jarige leeftijd zijn eerste duel in het betaalde voetbal tussen Fortuna Sittard en Stormvogels Telstar. Het duel tussen Heracles Almelo en Sparta Rotterdam op 19 september 2009 was het eerste Eredivisie duel dat onder zijn leiding stond. Hij was op dat moment de jongste scheidsrechter die een wedstrijd leidde op het hoogste niveau in Nederland.

Op 19 mei 2010 promoveerde Makkelie naar de Seniorenlijst van de KNVB. Hiermee was Danny op 27-jarige leeftijd de jongste scheidsrechter die het hoogste platform in Nederland bereikte.

Op dinsdag 14 september 2010 werd hij door de KNVB voorgedragen bij de UEFA om FIFA-scheidsrechter te worden. Waardoor hij per 1 januari 2011 ook buiten de landsgrenzen is gaan fluiten.

Danny is naast zijn functie als scheidsrechter betaald voetbal ook werkzaam als docent voor arbitrage-opleidingen en als coach voor talentvolle scheidsrechters binnen het Talententraject van de KNVB.  

Bij de Nederlandse Politie is hij werkzaam als hoofdagent bij de politie Dordrecht.

Meer sprekers worden geladen