Softline Solutions wint jaar op jaar Flexera Software’s “EMEA Partner of the Year” award

Nieuwegein // Antwerpen // Londen // Leipzig // München // Vélizy // Wenen, 13 maart 2017  -  De Softline Group, een onafhankelijke en internationale IT-consulting organisatie gericht op Software Asset Management (SAM), IT infrastructuur Consulting en Managed Services, is voor het 4e jaar op rij bekroond met de “EMEA Partner of the Year” award tijdens de jaarlijkse Flexera Software Partner Summit in Verbier, Zwitserland.

“Het toekennen van deze award betekent dat Flexera Software, wereldwijd de grootste leverancier van Software License Optimisation oplossingen, de Softline Group erkent en wederom aanwijst als de Software Asset Management implementatiepartner met aantoonbaar de meeste ervaring en als internationaal SAM marktleider.”, zegt Martin Schaletzky, CEO Softline Group. “De diepgaande kennis die wij hebben van FlexNet Manager Suite, gecombineerd met het feit dat wij in staat zijn strategische doelstellingen van organisaties te vertalen naar een passende SAM implementatie, onderscheidt ons van de markt. Ik ben er dan ook bijzonder trots op dat ik nu inmiddels voor de 4e maal deze award in ontvangst mag nemen.”, aldus Martin Schaletzky.

“Dit is de eerste keer dat ik voor het 4e jaar op rij een partner mag onderscheiden als “EMEA Partner of the Year.”, zegt Cindy Grogan, VP worldwide Channel & Strategic Alliances of Flexera Software. “Hun uitzonderlijke expertise en weldoordachte aanpak is kenmerkend voor de Softline organisatie en is een belangrijke reden voor onze nauwe samenwerking. Ik kijk uit naar het continueren van onze zeer waardevolle strategische partnerschap en zie onze gezamenlijke projecten in de komende jaren met enthousiasme tegemoet.”, aldus Cindy Grogan.

Softline Solutions Northern Europe deelname tijdens het Heliview ITAM Congres

Net als voorgaande jaren is Softline Solutions ook dit jaar aanwezig op het Heliview ITAM Congres. Eén van de keynote presentaties wordt gegeven door de Nederlandse Politie, waarbij uitgebreid wordt ingegaan op hoe Software Asset Management is ingericht bij de Politie. Deze sessie wordt aangeboden door Softline Solutions Northern Europe. Ook deelnemen aan dit congres? Meld u hier aan.