Gebruikte software; Risicovol of een serieuze optie?

Jarno geeft inzicht in het gebruik van tweedehands software. Vragen als wanneer is ‘tweedehands’ software zinvol en wat zijn de beperkingen? passeren de revue. Tevens spreekt  Martin Hemmer, voorzitter van de vakgroep IP & Technology van AKD advocaten, notarissen en belastingadviseurs over een legale en rechtsmatige manier van het kopen en verkopen van licenties.

Vragen waar u tijdens deze sessie antwoord op krijgt:

  • Wanneer is "tweedehands" software zinvol?
  • Wat zijn de beperkingen van het gebruik van tweedehands software.
  • Hoe kan ik een betrouwbare / serieuze partner identificeren?
  • Welke documenten moeten worden aangeleverd om aan een audit te voldoen (ECJ sentence 2012)?

Over uw sprekers

Jarno Claassen is een consultant op het gebied van software licensing en SAM met 12 jaar ervaring. Bij o.a. Comsoft en Tyco heeft hij bedrijven geadviseerd over het efficiënt inrichten van licentie-omgevingen. Jarno is nu werkzaam bij ReLicense, marktleider op het gebied van tweedehandssoftware, en is verantwoordelijk voor de Benelux markt.

Martin Hemmer is sinds 2003 advocaat bij AKD binnen de praktijkgroep Intellectual Property & Technology. Binnen die praktijkgroep is hij het aanspreekpunt van de sectie ICT, Media & Privacy. Martin heeft een specifieke interesse in de combinatie van recht en technologie. In zijn werk als advocaat ligt daardoor de nadruk op “Innovatieve IP” en ”ICT, Media & Privacy”.

Woon deze sessie ook bij!

Ook benieuwd naar de mogelijkheden van gebruikte softwarelicenties? Meld u dan vandaag nog aan voor deelname aan dit congres. Ga direct naar het aanmeldformulier.