Nieuws

Partnernieuws 15 maart 2017

Softline Solutions wint jaar op jaar Flexera Software award

De Softline Group, een onafhankelijke en internationale IT-consulting organisatie gericht op Software Asset Management (SAM), IT infrastructuur Consulting en Managed Services, is voor het 4e jaar op rij bekroond met de “EMEA Partner of the Year” award tijdens de jaarlijkse Flexera Software Partner Summit in Verbier, Zwitserland.

+ Lees meer
Congresnieuws 03 maart 2017

Keynote Snow Software

This presentation explores the solutions to this challenge, empowering business units to self-determine their IT needs in order to foster the agility, competitive advantage and profitability to succeed.

+ Lees meer
Blog 03 maart 2017

SAMwhere in Brabant

“Het leven is goed in het Brabantse land”, aldus een vergeten single uit de vorige eeuw. Misschien daarom dat Heliview besloten heeft om het jaarlijkse IT & Software Asset Management congres in 2017 voor het eerst in de Brabanthallen in Den Bosch te laten plaatsvinden. Crayon – wederom hoofdsponsor – gaat er in ieder geval alles aan doen om het congres voor u als bezoeker (jazeker, ik ga u proberen te verleiden om ook te komen) tot een succes te brengen.

+ Lees meer
Congresnieuws 27 februari 2017

Risicovol of een serieuze optie bij gebruikte software

Jarno geeft inzicht in het gebruik van tweedehands software. Vragen als wanneer is ‘tweedehands’ software zinvol en wat zijn de beperkingen? passeren de revue. Tevens spreekt  Martin Hemmer, voorzitter van de vakgroep IP & Technology van AKD advocaten, notarissen en belastingadviseurs over een legale en rechtsmatige manier van het kopen en verkopen van licenties.

+ Lees meer
Interview 23 februari 2017

Voorkom een wildgroei van je softwarelandschap

In aanloop naar het congres IT & Software Asset Management spraken wij met Teamleider Software Asset Management bij NS, Rick van Haaren. Wij vroegen hem onder andere hoe SAM georganiseerd is bij NS en wat zijn verwachtingen van het congres zijn.

+ Lees meer
Congresnieuws 15 februari 2017

Administratie aan de basis van een opgezet SAM team bij NS

Zeker niet door iedereen geliefd, maar een must om grip en inzicht te krijgen in het complexe software landschap. Wil je weten hoe binnen NS de combinatie is gevonden tussen tooling en administratie? Tijdens deze break-outsessie neemt Bob van Tunen, software asset manager, je mee op zijn reis in de SAM wereld van NS.

+ Lees meer
Interview 07 februari 2017

Traditional SAM tools will need to evolve and mature

Als consultant bij het Britse FAST heeft Phil Heap talloze organisaties bijgestaan met het op orde brengen en houden van hun softwaregebruik en bijbehorende licenties. Sinds drie jaar heeft hij een belangrijke rol in het ITSAM congres. In aanloop naar het congres spraken wij met Phil over zijn ervaringen met SAM en verwachtingen van het congres.

+ Lees meer
Meer nieuws wordt geladen